WIJ ZOEKEN JOU – Mercator Apotheek – Amsterdam

Mijn medicijnen app

Regel met gemak uw medicijnen online

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

WIJ ZOEKEN JOU

Hou jij van samenwerken en gaat geen enkele zorgvraag jouw lach verdwijnen?

Bij de leukste apotheek in de Baarsjes, Amsterdam! We zoeken een nieuw teamlid! Een verfrissende, nieuwe blik en de zin om lekker de mouwen op te stropen voor al die lieve mensen. De Mercator Apotheek is een zelfstandige apotheek. Samenwerking is er met omliggende artsen en apotheken. De apotheek wilt graag vernieuwen. Doe je mee?

We zoeken dus een dame of heer die parttime of fulltime (in overleg) wilt komen werken. Er is kans op een vast contract en eventueel om verder te ontwikkelen met een leertraject.

Een dag in de Mercator Apotheek is je nooit vervelen. Er is veel om te doen en we willen nog veel meer doen. We hebben een Odessa, Loxis track en trace en momenteel het AIS APRO SANDAY. We willen mensen steeds meer digitaal voorzien van de nodige informatie. Hoog in het vaandel staat de klantgerichtheid, snelheid, nauwkeurigheid en dat in een goede mix met plezier.

Afhankelijk van je werkervaring zijn er diverse werkzaamheden. Belangrijke kenmerken die we van je verwachten zijn teamgericht, feedback kunnen aannemen en geven. Openstaan voor de toekomst.

De Mercator Apotheek wilt iedere persoon voorzien van kwalitatieve producten en diensten met bijbehorende juiste informatie door een laagdrempelige, kennisrijke, toegankelijke en innovatieve benadering. De visie van de apotheek is dan ook de gezonde dosis voor iedereen.

We denken aan het milieu en maatschappij. We zullen sneller zijn dan het internet! De toekomst is gericht rondom de patient. Als men ziek is, gaat men naar de dokter. Wilt men beter voelen, gaat men naar de apotheek!

Interesse of vragen? Bel of mail ons gerust!

tel: 020-6166000

E-mail: mercator.apotheek@ezorg.nl